Видео: Меси го „прошиша“, Пике му даде дрес, и настанаа солзи радосници…

Тоа го нуди светскиот фудбал и големите фудбалски играчи.Имено, детенце кое со својот татко било сместено на трибина блиску до тунелот од соблекувалните, веднаш по мечот меѓу екипите на Барселона и Леванте (7-0), ги повикуваше Меси, Санчез и Педро да му подарат дрес, но овие си влегоа во тунелот.
Џерард Пике му пријде и му го подари својот дрес, понатаму настанаа солзи радосници кај среќното детенце.Имено, детенце кое со својот татко било сместено на трибина блиску до тунелот од соблекувалните, веднаш по мечот меѓу

Пронајдете не на следниве мрежи: