Видео: Microsoft со нова антиреклама за iPad

Loading...

Дојде тоа време од годината кога Microsoft направи уште една реклама против iPad. Рекламата почнува со тоа што Siri исплашено вика „Oh no, here we go again“…Стандардно, прикажани се повеќе недостатоци на iPad-от, кои од друга страна не се присутни кај Surface RT таблетите на Microsoft. На пример, iPad не поседува USB порт, потоа нема физичка QWERTY тестатура и исто така нема вграден desk stand на задната страна.
Рекламата завршува со прашањето на Siri:
Дали сеуште мислите дека сум убава?
gsm.mkСтандардно, прикажани се повеќе недостатоци на iPad-от, кои од друга страна не се присутни кај Surface RT таблетите на Microsoft. На пример, iPad н

loading...
Loading...