Видео: Мишел Обама ќе издаде хип-хоп албум

Loading...

Првата дама на САД, Мишел Обама, следниот месец ќе издаде хип-хоп албум со 19 песни, кои ќе охрабруваат на здрав живот и здрава исхрана.Првата дама на САД, Мишел Обама, следниот месец ќе издаде хип-хоп албум со 19 песни, кои ќе охрабруваат на здрав живот и здрава исхрана. Албумот ќе биде вклучен во кампањата „Да се движиме“, осмислена да ги поттикнува децата на редовно вежбање и на здрава животна практика.
Повеќе на ТЗМ.МКПрвата дама на САД, Мишел Обама, следниот месец ќе издаде хип-хоп албум со 19 песни,

loading...
Loading...