Видео: Мислела дека видела вонземјанец, но од вистината сосема се изненадила!

Loading...

16 годишно девојче на интернет има објавено видео со црн круг на небото кој се појавил, што беше доволно за да предизвика шпекулации, тинејџерката мислела дека видела вонземјани, но од вистината е сосема изненаденаВидео во кое ќе видите црн круг што го има снимено 16-годишно девојче кое јја пушти снимката на интернет која предизвика многу шпекулации, особено кога таа рече дека кругот на небото стоел неколку минути, а потоа одеднаш мистериозно исчезнал, сепак не е вонземјанин туку ова се должи на голем катапулт од блискиот замок.
Иако описот на видеото од почеток беше чудно, тоа не го спречи народот да започне на развива различни теории на заговор. Некои сметаат дека ова е изведено видео, додека други велат дека станува збор за метеоролошки феномени, инсекти рој, јато птици, владини тајни и се разбира вонземјани.

 
Сепак, одговорот дојде од Ворвик замок, над кој кругот се појави, и ги разочара сите оние кои сметаа дека ова беше вонземјанска сила.
Портпаролот објасни дека вработените тестираат огномет, а во овој случај тоа беше Trebuket Fairbalu, гигант катапулт кој е атракција за посетителите.
– Имавме можност да ги тестираме различните ефекти, од кои едната беше чадот круг што е на снимката. За жал, во овој момент се уште не знаеме што предизвикува овој феномен, но јас се согласувам дека ова е исклучително необична глетка – изјави портпаролот.
Видео во кое ќе видите црн круг што го има снимено 16-годишно девојче кое јја пушти снимката на интернет која предизвика многу шпекулации, особено

loading...
Loading...