Видео: Момче од Мексико ја пее „Далеко си“ песната на Аца Лукас!

Loading...

Симпатичниот тинејџер од Мексико кој ја изведе дуетската песна на Аца Лукас и Ивана Селаков- „Далеко си“ стана најголема Јутуб ѕвезда. Аца открил дека бил многу изненаден кога слушнал дека момчето од Мексико е негов голем фан и без размислување прифатил да се сретне со него и да го угости на концертот.
Ме воодушевува тоа дека имам фанови толку далеку а уште поголема чест е што на  некој толку далеку му се допаѓа како пејам иако не го разбира мојот јазик.
Кога ја видов снимката сфатив дека малиот Мексиканец бил на мојот концерт, а мислам дека нас не спои и момчето на попчетокот на снимклата.
Двајцата дојдоа пред мојата зграда, преку моите соработници и бидејќи се запознавме им дадов карти за на мојот концерт. Секоја чест на момчето кое ја пее мојата песна, бидејќи не е лесно да се пее на јазик кој воопшто не го познаваш, поготово ако е на српски кој важи за исклучително тежок јазик- кажува аца Лукас за „Блиц“.
Слушнете ја изведбата на ова момче…

Аца открил дека бил многу изненаден кога слушнал дека момчето од Мексико е негов голем фан и без размислување прифатил да се сретне со него и да го

loading...
Loading...