ВИДЕО: Најбрзиот нокаут во историјата!

Мајк Герет својот противник Сем Хероун го „реши“ за неполни 2 секунди борба.Најбрзиот нокаут во историјата сега му припаѓа на Мајк Герет кој го нокаутираше својот противник Сем Хероун за само 1,7 секунда.
Досегашниот рекорд во брзина на нокаут го имаше Конвеј на кого му беа потребни само пет секунди за да го победи Леонеј.
Погледнете го видеото на: sport365.mkНајбрзиот нокаут во историјата сега му припаѓа на Мајк Герет кој го нокаутираше својот противник Сем Хероун за само 1,7 секунда.
Досегашнио

Пронајдете не на следниве мрежи: