Видео: Најсмешниот автогол во квалификациите за Светското првенство во Бразил

Ова што ќе го видите на видеото е дефинитивно најсмешниот автогол на квалификациите за СП 2014 во Бразил. Натпреварот за квалификации за СП 2014 во Бразил е помеѓу Грција и Словачка. 
Едни од нив дадоа автогол кој е прогласен за најсмешен во овие квалификации. 
Ќе погодите ли која репрезентација го даде тој автогол?! 
 

 
Натпреварот за квалификации за СП 2014 во Бразил е помеѓу Грција и Словачка. 
Едни од нив дадоа автогол кој е прогласен за најсмешен в

Пронајдете не на следниве мрежи: