Видео: Навивачите на Аталанта со тенкови ги газеа автомобилите со обележја на Рома и Бреша!!!

Италија и се е можно, па кога станува збор за тифо-дивеењето ништо не е исклучок, така фановите на италијанскиот тим Аталанта со тенкови го славеа локалниот празник, но тоа им било се чини малку, па така почнале со самиот тенк да ги уништуваат возилата со обележја на Рома и Бреша.
Навивачите на Аталанта, прославувајќи локален празник, влегле во стар американски тенк од Втората Светска Војна, па прегазиле два автомобила кои биле офарбани во боите на екипите на Рома и Бреша.
Италија и се е можно, па кога станува збор за тифо-дивеењето ништо не е исклучок, така фановите на италијанскиот тим А

Пронајдете не на следниве мрежи: