Видео: Нејмар играше фудбал со деца од Малезија

Новото засилување на екипата на Барселона се дружеше со неговите големи фанови од Малезија.Бразилецот Нејмар играше мал фудбал со децата од Малезија.
Покрај атракциите кои ги приреди, новото засилување за Барселона на своите фанови им подели и по некој автограм, а еден од децата дури доби потпис на неговите копачки од страна на Нејмар.Бразилецот Нејмар играше мал фудбал со децата од Малезија.
Покрај атракциите кои

Пронајдете не на следниве мрежи: