Видео: Нејмар се издрибла самиот себе…

Новото екстра засилување за екипата на Барселона, бразилецот Нејмар, на промоција на „Адидас“ се избламира.При еден момент, бразилецот падна, па секако тоа не остана незабележано од страна на медиумите.При еден момент, бразилецот падна, па секако тоа не остана незабележано од страна на медиумите.

Пронајдете не на следниве мрежи: