Видео: Нејмар се труди да го копира Роналдињо, но… ДИЊО СИ Е ДИЊО…

На еден од тренинзите на бразилската фудбалска репрезентација, големата фудбалска ѕвезда на оваа репрезентација, фудбалерот на Барселона, Нејмар, се обиде да изведе фудбалски трик на големиот фудбалски великан Роналдињо, па проценете сами до каде е Нејмар во своите обиди…На еден од тренинзите на бразилската фудбалска репрезентација, големата фудбалска ѕвезда на оваа репрезентација, фудба

Пронајдете не на следниве мрежи: