Видео: Ненад Николовски ја дава својата поддршка за владата на ВМРО-ДПМНЕ и Претседателот на Р.Македонија

Loading...

Актерот Ненад Николовски роден на 24.05.1987, кој работи и студира во Hollywood,Los Angeles,САД  ја дава својата

loading...
Loading...