Видео: Несовесен возач на БМВ одзеде пет човечки животи!

Страшна несреќа ја потресе Москва, откако БМВ се заби во такси. При ударот загинаа пет лица, соопшти lifenews.ru.Три од жртвите се наоѓале во БМВ-то, а две биле во таксито. Преживеа само една млада жена која беше пренесена во болница и која се наоѓала во тешка состојба. Лекарите се борат за нејзиниот живот.
Според очевидци, возачот на БМЦ-то бил млад човек, кој видливо не владеел добро со автомобилот, бидејќи пред ударот на неколку пати поминувал и на спротивната лента.Три од жртвите се наоѓале во БМВ-то, а две биле во таксито. Преживеа само една млада жена која беше пренесена во болница и која се наоѓала во тешка

Пронајдете не на следниве мрежи: