ВИДЕО: Неверојатниот гол на Алекс Душебајев

Триесеттиот гол на Алекс Душебајев беше вистински бомба упатена кон голот на Хамбург.Голот на шпанскиот интернационалец Алек Душебајев беше највпечатлив во натпреварот помеѓу Вардар и Хамбург. Среќа што голманот не се најде точно на патот на топката, инаку немаше убаво да си помине. Погледнете!
Голот на шпанскиот интернационалец Алек Душебајев беше највпечатлив во натпреварот помеѓу Вардар и Хамбург. Среќа што голманот не се најде точно на

Пронајдете не на следниве мрежи: