ВИДЕО: Номинации и нова љубов во куќата на Големиот брат

Во куќата на Големиот брат видовме сешто, од секс, до кавги, нетрпеливост меѓу станарите, а најново беше „новата љубов на повидок“ и бакнежот помеѓу Ава и Жељко, кој цело време ја опсипуваше со комплименти.
“Слушај, јас те сакам како мајка ти, пиленце,” рече Жељко, а Ава малку несигурни за своите чувства отрча до Милиќ да се посоветува за “новата љубов”, а потоа со и Венди во врска со Урош.
Следуваат номинациите од страна на станарите:
Еве како тие гласаа: Ава (Маја Николиќ 2, Славко 1), Анета (Урош 2, Маја Николиќ 1), Бобан (Славко 2, Урош 1), Венди (Маја Николиќ 2, Славко 1), Жељко и Жарко (Маја Николиќ 2, Топ 1), Маја Волк (Урош 2, Сораја 1), Невена (Сораја 2, Ава 1), Маја Николиќ (близнаците 2, Маја Волк 1), Милиќ (Славко 2, Топ 1), Синди (Маја Николиќ 2, Анета 1), Топ ( близнаците 2, Синди 1), Славко (близнаците 2, Бобан 1), Сораја (Анета 2, Невена 1), а поради заканите декаќе го претепа Жарко, Урош немаше право да номинира.
Станарите за исфрлување ги номинираа  Маја Николиќ, Славко и близнаци, а на оваа листа за казна и се најде Урош. Ава очигледно се откажа од идејата да биде со Урош, или пак само сакаше да го направи каскадер љубоморен, па пред очите на Венди, се бакна со Жељко.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 
 
 Во куќата на Големиот брат видовме сешто, од секс, до кавги, нетрпеливост меѓу станарите, а најново беше „новата

Пронајдете не на следниве мрежи: