Видео: Нова социјална мрежа само за пијани!

Loading...

Токму кога помисливте дека друштвените мрежи неможат да донесат ништо оригинално се појави „Livr“. Таму можете да се пријавите само кога сте пијани.Токму кога помисливте дека друштвените мрежи неможат да донесат ништо оригинално се појави „Livr“. Таму можете да се пријавите само кога сте пијани.
Не можете да излажете бидејки со помош на посебен додаток на smartfon морате прво да го измерите процентот на алкохол во крвта.
Се останува во рамките на апликацијата  која ја делите со пријателите кои исто така пијат, а ако нешто тргне наопаку постои Blackout тастер за да ресетира се како никогаш да не сте биле таму или доколку тоа била добра ноќ за вас тогаш тука е опцијата Send morning after report  за да споделите со останатите.

 Еднаш кога ќе се најдете внатре ќе ја добиете можноста за избор на повеќе друштвени игри, а се очекува овој проект официјално да биде објавен за некој месец. Livr  ке биде достапен за Android i iOS платформите.
Токму кога помисливте дека друштвените мрежи неможат да донесат ништо оригинално се појави „Livr“. Таму можете да се пријавите само ког

loading...
Loading...