Видео: Новата евровизиска песна на Есма и Лозано

Loading...

Есма и Лозано ќе ја претставуваат Македонија на овогодинешниот Евросонг со нова евровизиска песна „Пред да се раздени“.
Откако првичната „Империја“ беше повлечена поради низа негативни коментари, беше снимена нова песна која ќе ја претставува нашата земја на Евросонгот во Шведска.
Текстот е на Магдалена Цветковска Ена, а музиката ја напиша нејзиниот брат Лазар Цветковски, заедно со Дарко Димитров, во чие студио се снимаше нумерата. И овојпат автор на делот што ќе го пее Есма е нејзиниот син Симеон Атанасов.Есма пее на ромски јазик.

Видео. makedonija24.mkЕсма и Лозано ќе ја претставуваат Македонија на овогодинешниот Евросонг со нова евровизиска песна „Пред да се ра

loading...