Видео: Ова девојка докажа дека спиела со Џастин Бибер

Loading...

На „Јутјуб“ се појави видеоснимка на која се гледа како Џастин Бибер спие, а една девојка му праќа бакнежи.Видеото го направила Бразилката Тати Нивес додека Џастин спиел.
Видеото е направено во Бразил во куќа која ја изнајмил Бибер. Едни велат дека девојката ја искористила шансата да влезе во собата додека тој спиел, а други дека таа ја поминала ноќта со него.

Видеото го направила Бразилката Тати Нивес додека Џастин спиел.
Видеото е направено во Бразил во куќа која ја изнајмил Бибер. Едни велат де

loading...
Loading...