Видео: Ова не е работа на голманите

Комична реакција на голманот на перуанскиот тим Унион Комерсија која во моментов е вистински хит меѓу социјалните мрежи.Голманот Флорес направи кардинална грешка, тоа го чинеше примен гол, мошне несфатливо, но мошне комично, погледнете за што се работи.Голманот Флорес направи кардинална грешка, тоа го чинеше примен гол, мошне несфатливо, но мошне комично, погледнете за

Пронајдете не на следниве мрежи: