Видео: Ова не сте го виделе – Речен Фудбал

Можеби не знаете, но речниот фудбал е традиција во Англија.Се сретнаа Бортон Роверс А и Б тимот, а водата не само што не им смета на играчите, туку не им преставува проблем ниту на публиката. Интересно е нема што.
Во следното видео погледнете за што се работи: 
Се сретнаа Бортон Роверс А и Б тимот, а водата не само што не им смета на играчите, туку не им преставува проблем ниту на публиката. Интересно е не

Пронајдете не на следниве мрежи: