Видео: Ова ти се вика генијално давање на гол!

Ова е еден од најбрилијантните финти во фудбалот. Оваа финта им донесе уште еден гол на играчите на геманскиот тим Рот-Вајс.При водство на противникот од 2-1, на десет минути пред крајот на натпреварот фудбалерите на Рот изборија слободен удар од работ на казнениот простор.
Ваков слободен удар со ваква мајсторија, се уште не е виден на фудбалските терени. При водство на противникот од 2-1, на десет минути пред крајот на натпреварот фудбалерите на Рот изборија слободен удар од работ на казнениот прост

Пронајдете не на следниве мрежи: