Видео: Pizza Hut со интерактивна маса за нарачување!

Loading...

Технологијата конечно се движи во правец во кој посакуваме – што е посовршено од спој на модерните екрани на допир и нарачувањето на пица во ресторан?Користејќи маса со екран на допир и вашиот iPhone, вие можете да си ја дизајнирате пицата по ваш вкус, односно како што вие сакате. Уште веднаш кога клиентот ќе седне и ќе го стави телефонот на маса, тој е препознаен и му излегува листа на омилени состојки и начин на плаќање.
Ова е навистина интересна идеја и би сакале што побрзо да се спроведе во реалноста!
Погледнете го видеото на GSM.mk Користејќи маса со екран на допир и вашиот iPhone, вие можете да си ја дизајнирате пицата по ваш вкус, односно како што вие сакате. Уште веднаш ког

loading...
Loading...