Видео: ПЛАЧЕШЕ ПО БИВШАТА: Александар од Крива Паланка се посрамоти во „Ѕвездите на Гранд“

Ова е целиот настап на АлександарПоранешната девојка на Македонецот Александар, Бојана го натерала своето поранешно момче да се пријави на музичкото шоу „Ѕвездите на гранд“ и доколку помине таа му ветила помирување.
Сепак за жал тој не освои ниту еден глас од жирито, но на негова иницијатива му беше дадена уште една шанса, а еве што следуваше по дадената шанса.
Целиот настап на Александар проследете го од 1: 53 часот.Поранешната девојка на Македонецот Александар, Бојана го натерала своето поранешно момче да се пријави на музичкото шоу „Ѕвездите на гранд&ld

Пронајдете не на следниве мрежи: