Видео: Под „Тумбе Кафе“ пристигнува Колумбиецот Данило Асприла

Како и претходно, така и овој пат, се чини дека Пелистер нема да погреши кога станува збор за трансфер политиките на клубот во однос на засилувањата.Кога станува збор за засилувањата, тие пристигнуваат воглавно од бугарски Литекс, збратимениот клуб на Пелистер, од каде дојдоа фантастични играчи и кои ги покажаа своите фудбалски мајстории токму во дресот на клубот од Битола.
Повеќе на: sport365.mkКога станува збор за засилувањата, тие пристигнуваат воглавно од бугарски Литекс, збратимениот клуб на Пелистер, од каде дојдоа фантастични играчи

Пронајдете не на следниве мрежи: