Видео: Погледнете како и „лежи“ турбо-фолкот на Илма Карахмет

Loading...

Иако е најмала 13-годишната Илма Карахмет, финалист на Х Фактор, постојано докажува колку е голем нејзиниот талент…Иако е најмала 13-годишната Илма Карахмет, финалист на Х Фактор, постојано докажува колку е голем нејзиниот талент. Таа е најмладиот учесник на шоуто и до сега можевме да ја слушнеме како пее мошне сериозни песни.
А, овој пат имате можност да  ја слушнете Илма како пее турбо фолк песна, и тоа песна на групата Алегро бенд, со име „Имендан“, која ја изведува заедно со своите пријатели кои се нарекуваат Ака Јуниор бенд.

На следниот ЛИНК слушнете како Илма ја пее „Someone like you“.
Според ова што го слушнавте, што мислите какви песни повеќе и лежат на Илма?Иако е најмала 13-годишната Илма Карахмет, финалист на Х Фактор, постојано докажува колку е голем нејзиниот талент. Таа е најмладиот учесник на шоу

loading...
Loading...