Видео: Погледнете како „се крши“ Накова!

Loading...

Погледнете како се „крши“ Накова на „Танц со ѕвездите“Втората епизода на „Танц со ѕвездите 2“ синоќа уште еднаш понуди забавна, но и жешка вечер.
Меѓу најпровокативните танци беше оној последниот, поточно самбата на минатогодишниот финалист Илија Карадаковски и старлетата Александра Накова.
Погледнете како се „крши“ Накова во видеото кое следи:

Втората епизода на „Танц со ѕвездите 2“ синоќа уште еднаш понуди

loading...
Loading...