Видео: Погледнете како скија Северина!

Loading...

Познатата пејачка Северина Вучковиќ конечно ја искористи можноста да го посети австирското скијалиште Насфелд и да се одмори од секојдневните обврски и бројните настапи.Северина се качила на скии дури после девет години и доста се плашела да не падне.

Таа кажува дека отсекогаш го сакала скијањето, иако запошнала да скија дури на 20 години. „Повеќе сакам да сум на море и на топло“- вели таа.

Северина се качила на скии дури после девет години и доста се плашела да не падне.

Таа кажува дека отсекогаш го сакала скијањето, и

loading...
Loading...