Видео: Потег за почит- го прележаа натпреварот како поддршка за противникот

Интересна ситуација од бразилскиот фудбал.Фудбалерите на бразилскиот тим Операрио кој се натпреварува во третата лига направија одличен гест за кој зборува целиот свет. Сите 11 играчи легнаа на тревата при означувањето на почетокот на мечот како солидарност кон противничкиот тим Гремио Баруери чии играчи не се појавија на теренот поради четиримесечно задоцнување на платите.
За повеќе информации одете на sport365.mk Фудбалерите на бразилскиот тим Операрио кој се натпреварува во третата лига направија одличен гест за кој зборува целиот свет. Сите 11 играчи легна

Пронајдете не на следниве мрежи: