ВИДЕО: Потегот на Обама ги налути Американците

Loading...

Американскиот претседател Барак Обама стана главна мета на американските граѓани поради видеото на кое тој ги поздравува маринците – им салутира со пластична чаша кафе.Обама слегувал по скалите од хеликоптерот „Air force one“, со кој стигнал во Њујорк на Генералниот собир на ООН, а војникот со прописно салутирање му упати поздрав. Она што ги разлути Американците е неговото ноншалатно отпоздравување.
„Поздравот на претседателот Обама беше неверојатно непристоен кон маринците“, стоеше во еден од коментар на Твитер.
Погледнете го видеото и пресудете сами:
Обама слегувал по скалите од хеликоптерот „Air force one“, со кој стигнал во Њујорк на Генералниот собир на ООН, а војникот со прописно

loading...
Loading...