Видео: Презентирани се нови вулгарни апликации

Loading...

Пред неколку дена на една од најпроминентните бизнис конференции TechCrunch Disrupt се одржаа две контроверзни презентации, кои кренаа огромна прашина…
 Првата презентација била одржана од страна на двајца Австралијанци на апликацијата наречена “Titsare”. Во период од една минута ги прикажале сите опции што ги нуди таа низ смеа и во вид на шега.
Погледнете го следното видео:

Повеќе на: GSM.MKПрвата презентација била одржана од страна на двајца Австралијанци на апликацијата наречена “Titsare”. Во период од ед

loading...
Loading...