Видео: Првата аудиција на талент шоу на Даниел Кајмакоски

Loading...

На Даниел Кајмакоски Икс фактор не му е првото талент шоу на кое се пријавил. Погледнете го во видеото првото запознавање на Даниел Кајмакоски со Каролина Гочева 

Еве уште една изведба на Даниел во следното видео: 
 
Погледнете го во видеото првото запознавање на Даниел Кајмакоски со Каролина Гочева 

loading...
Loading...