Видео: Пукања во средно училиште

Тројца ученици се повредени откако непознати лица пукале недалеку од училиште во Пенсилванија, САД. Според локалните власти, учениците ја напуштиле зградата и бегале кон автомобилот на еден од нив.
Во тој момент непознатите лица стрелале неколкупати кон учениците.
Иако тројцата се застрелани, нивните животи не се во опасност, а полицијата дополнително ќе го истражува случајот. Според локалните власти, учениците ја напуштиле зградата и бегале кон автомобилот на еден од нив.
Во тој момент непознатите лица стрелале н

Пронајдете не на следниве мрежи: