Видео: „Растур направи“: Ова 14 годишно Македонче го остави жирито БЕЗ зборови!

Loading...

Уште еден Македонец со одлични гласовни способности “растура“ на балканските талент шоуа.Менил Велиоски кој има 14 години и е од Лабуништа, Струга, а живее во Словенија, покрај пеењето сака да свири и клавир.
Негови примери се Саша Матиќ и Шабан Шаулиќ.
Настапи на „Некои нови клинци“, а реакцијата на жирито и публиката погледнете ја во видеото на следната страна:

Менил Велиоски кој има 14 години и е од Лабуништа, Струга, а живее во Словенија, покрај пеењето сака да свири и клавир.
Негови примери се С

loading...
Loading...