Видео: Реакција „LVL 100“

Ибрахимович на провокацијата на фрлениот предмет (кикирики) инзвонредно изреагира, се наведна се послужи и во маестрален стил и ги догрицкаAко Дани Алвеш ја одбележа минатата недела со неговиот потег, воедно и одговор на провокацијата, оваа недела дефинитивно таа награда ќе оди кај неговиот колега ( фудбалер) член на PSG Златан Ибрахимович.
Ибрахимович на провокацијата на фрлениот предмет ( кикирики ) инзвонредно изреагира, се наведна се послужи и во маестрален стил и ги догрицка!

 

 
Zlatan Ibrahimovic eating from the ground by MrBlackHoleMoonAко Дани Алвеш ја одбележа минатата недела со неговиот потег, воедно и одговор на провокацијата, оваа недела дефинитивно таа награда ќе оди кај нег

Пронајдете не на следниве мрежи: