Видео: Роби Вилијамс се пофали со половиот орган

Loading...

Прашав на што жените ќе реагираат, како ќе ги освојам Хрватките. Ми рекоа да кажам вака: Ја имам велики ку*ац“.И покрај тоа што во Загреб на само еден час пред започнувањето на концертот на Роби Вилијамс истури летен дожд, тоа не беше причина за доцнење на најавениот старт на долгоочекуваниот настап на преполниот „Максимир“.
Самото доаѓање на сцената му беше бомбастично – се спушти со сајла од врвот на сцената (20 метри) и за убав старт направи неколку склека.
„Прашав на што жените ќе реагираат, како ќе ги освојам Хрватките. Ми рекоа да кажам вака: Ја имам велики ку*ац“ – рече Роби Вилијамс пред публиката на концертот во Загреб.
Погледнете како изгледаше тоа, на ТЗМ.МКИ покрај тоа што во Загреб на само еден час пред започнувањето на концертот на Роби Вилијамс

loading...
Loading...