Видео: Родители каде ви е детето – Мало дете висело од тераса на петти кат

Три годишното дете се качило на стол, па потоа на балконот, за потоа нозете да му пропаднат во амбис…Заинтересираноста на едно 3-годишно дете од Бразил можела да заврши трагично кога му дошло на памет да се качи на столот кој бил на балконот, а потоа да се префрли на надворешната страна од истиот.
Момчето потоа направило неколку чекори на врвот од балконот на 5-от кат од станбената зграда, кога нозете му пропаднале и висело над амбисот.
Од ужасната сцена и с' што можело да се случи се преплашил соседот и повикал итна помош.
Целата ситуација ја снимил соседот од спротива, додека истовремено ја повикувал мајката на детето да излезе. Целата драма не траела повеќе од 1 минута, но за сведоците изгледало како цела вечност.

“Кога видов дека детето виси од балконот, не размислив ниту минута, веднаш отидов на 5-от кат”, вели спасувачот, кој додал дека вратата од балконот била затворена, поради што мајката не можела да ги слушне соседите.
Погледнете го видеото на следната страна:

 
Заинтересираноста на едно 3-годишно дете од Бразил можела да заврши трагично кога му дошло на памет да се качи на столот кој бил на балконот, а пот

Пронајдете не на следниве мрежи: