Видео: Романски „ПроСпорт“: „Ова е Богатинов“

„ПроСпорт“ пренесува за кардиналната грешка на нашиот голман од натпреварот со Хрватска.„Ова е Богатинов.“ – вака гласи дел од насловот на романски „ПроСпорт“ каде се однесува на натпреварот од квалификацискиот циклуз што нашата селекција го имаше против селекцијата на Хрватска на домашен терен, каде загубивме со 1-2, иако водевме со 1-0.
За повеќе информации погледнете го линкот.„Ова е Богатинов.“ – вака гласи дел од насловот на романски „ПроСпорт“ каде се однесува на натпреварот од квалификаци

Пронајдете не на следниве мрежи: