ВИДЕО: Сакаше да го запали автомобилот на поранешното момче, но не забележа дека…

Loading...

Кармен Чамбли (19), била снимена од сигурносни камери додека палела автомобил во Флорида.Повредената девојка сакала да му се одмазди на поранешното момче, но сѐ тргнало наопаку. Не само што завршила во полициска станица, туку и настрада автомобил на невин човек.
Трагично или смешно проценете сами. Сепак, не можете да не се насмеете на фактот дека девојката сакала да се одмазди, а не знаела ни како изгледа автомобилот на поранешното момче.
Повредената девојка сакала да му се одмазди на поранешното момче, но сѐ тргнало наопаку. Не само што завршила во полициска станица, туку и настрада

loading...