ВИДЕО: Само еден е Роналдињо!

Веќе навикнавме Роналдињо да нѐ импресионира со својата фудбалска магија и овојпат се случува истата ситуација.Но, неговата фудбалска магија не беше направена на тренинг или на натпревар, туку на партија одбојка кога заедо со пријателите играше на песочниот терен.
И покрај фактот што Роналдињо повеќе не е младо момче кое е желно да се докажува, тој изведе фантастичен потег и ги имресионираше сите.
А како што обично бива кога станува збор а „Дињо“, видеото стана хит на интернет:Но, неговата фудбалска магија не беше направена на тренинг или на натпревар, туку на партија одбојка кога заедо со пријателите играше на песочниот

Пронајдете не на следниве мрежи: