Видео: Се до чорапите – Еве како полицијата го претресуваше Џастин Бибер

Loading...

Бесниот Џастин Бибер бeше уапсен минатата недела  откако возел по дејство на наркотици, и учествувал во улична трка со своето жолто Ламборџини …Бесниот Џастин Бибер бeше уапсен минатата недела  откако возел по дејство на наркотици, и учествувал во улична трка со своето жолто Ламборџини низ улиците на Мајами. Тестовите подоцна покажале дека имал и висока вредност на алкохол во крвта, но и дека бил позитивен на марихуана и Ксенекс.
На Youtube се појави  видео од полициските надзорни камери во кои се гледа како Бибер морал да ги соблече патиките и чорапите, а потоа следел и полицискиот претрес.

Бесниот Џастин Бибер бeше уапсен минатата недела  откако возел по дејство на наркотици, и учествувал во улична трка со своето жолто Ламборџини

loading...
Loading...