Видео: Се појави снимката од претресот на Џастин Бибер!

Loading...

Кога полицијата го уапсила, Џастин најпрвин морал да ги соблече патиките и чорапите а потоа го претресле и виделе дека има некакви нелегални супстанции во себе.
 Тинејџ сензацијата Џастин Бибер неодамна беше уапсен поради сомнеж дека ја преминал брзината со неговиот автомобил и тоа под дејство на дрога. Сепак, набргу е пуштен со одредена кауција, а во јавноста излегла снимката од неговиот претрес.
Погледнете како изгледало сето тоа..

Тинејџ сензацијата Џастин Бибер неодамна беше уапсен поради сомнеж дека ја преминал брзината со неговиот автомобил и тоа под дејство на дрога. Сепа

loading...
Loading...