Видео: Се скараа судиите во X-Factor – Кристина го нападна Жељко

Loading...

Во новата епизода на „Икс фактор“ најверојатно Кристина и Жељко ќе имаат мала расправија.Двајцата судии најпрво се позакачија кога Кристина на еден натпреварувач му рече дека тој е нејзината шолја со чај бидејќи отпеал балада на англиски јазик, на што Жељко даде коментар и го праша натпреварувачот дали знае да отпее некоја севдалинка, што секако предизвика револт кај Кристина.
„Жељко, па навистина си безобразен. Не го терај, остави го, те молам!“, инстистираше Кристина, но Јоксимовиќ остана на своето и го праша натпреварувачот: „Знаеш или не?“
Натпреварувачот ја испеа севдалинката и замина од сцената,а  меѓу жирито се случи вистински хаос. Кристина не можеше да се воздржи и му префрли на Јоксимовиќ со зборовите:
„Тебе треба да те стават во машинка за месо“, на што Жељко и возврати: „Ма не ми кажувај ти дека мајка му и татко му пееле Бијонсе!“
Еве како изгледаше оваа мала расправија во најавата за следната епизода на најгледаното шоу во светот „Икс фактор“.

Двајцата судии најпрво се позакачија кога Кристина на еден натпреварувач му рече дека тој е нејзината шолја со чај бидејќи отпеал балада на англиск

loading...
Loading...