Видео: Сега е вистинска УБАВИЦА, а погледнете како изгледаше Анабела пред 20 години

Loading...

Погледнете како изгледла пејачката во почетоците од нејзината кариераАнабела  кариерата ја започна со групата Фанки Џи, со тогашниот сопруг Гаги Џогани. На 17 години се омажи за Гаги кој од неа е постар само три години.
Групата се растури во 2009 година кога Анабела и Гаги се разведоа. Тие двајца ги имаат двете ќерки Луна и Нина.
Погледнете како изгледла пејачката во почетоците од нејзината кариера

Анабела  кариерата ја започна со групата Фанки Џи, со тогашниот сопруг Гаги Џогани. На 17 години се омажи за Гаги кој од неа е постар само три

loading...
Loading...