Видео: Шеќеринска „ја фатија“ за врат во Шутка?!

Loading...

Со новинар од опозицискиот весник Фокус Шеќеринска се шеташе по избирачките места во Шуто Оризари. Медиумите финансирани од СОРОС веднаш објавија дека таа била натепана, но сепак, видеото покажува дека Шеќеринска сама си заминува, без никој да ја допре. 

Ова не е прв пат Шеќеринска да се обиде да сценира инциденти. Оние кои следат политика се сеќаваат дека на минатите избори, таа објави дека некој се обидел да и изврши атентат, откако со пластично шише наводно било фрлено по нјзиниот авотмобил.
Медиумите финансирани од СОРОС веднаш објавија дека таа била натепана, но сепак, видеото покажува дека Шеќеринска сама си заминува, без никој да ја

loading...
Loading...