Видео: Секси наследничката, ќерката на Ален Исламовиќ е вистинска убавица!

Loading...

Уна Ислаимовиќ го привлече целото внимание на јавноста, а најинтересното од се е тоа што нејзиниот татко со години ја „чувал“ од очите на љубопитните, со оглед тоа тоа што досега не се појавувала на јавните случувања.Пејачот Ален Ислаимовиќ го претстави новиот спот за песната „Аида“, а девојката која го привлекла неверојатното внимание и ги добила најпозитивните коментари е неговата ќерка! Уна е вистинска убавица,а најинтересното од се е тоа што нејзиниот татко ја „чувал“ со години од љубопитните очи на јавноста.
Убавата девојка во неколку моменти се појавува во спотот, но откако се појавија секси наследничките, ќерката на Жељко Јоксимовиќ, Сузана Манчиќ и др, Уна е девојката која според коментарите на јавноста ја добила картата за влезот на листата на најубавите наследнички во Србија!
Погледнете го видео записот…

 
Пејачот Ален Ислаимовиќ го претстави новиот спот за песната „Аида“, а девојката која го привлекла неверојатното внимание и ги добила на

loading...
Loading...