Видео: Си ја запалил сопругата на бензиска пумпа

Забраната за пушење цигари на бензиска пумпа, најчесто не се почитува од луѓето ширум светот, па поради нивната несовесност знаат да се случат и вакви трагедии. Американската полиција соопшти дека 37 годишниот Астин Давкинс се запалил на бензиска пумпа додека ставал бензин во своето возило. 
Тој додека ставал бензин во својот автомобил посегнал по цигара и во моментот кога ја запалил избувнал силен пламен. 
Страшниот пламен најмногу стигнал  до неговата сопруга Џесика. 
Целиот инцидент е снимен на безбедносните камери на бензиската пумпа. Американската полиција соопшти дека 37 годишниот Астин Давкинс се запалил на бензиска пумпа додека ставал бензин во своето возило. 
То

Пронајдете не на следниве мрежи: