ВИДЕО: Силувала бебиња, а злосторството го снимала!

Социјалната работничка Хедер Кун (27) од Охајо, е обвинета за силување на четири деца, а како што наведува, тоа го направила по сугестија на своето момче Џејмс Озборн (37) кој претходно бил осудуван за сексуални престапи.
Жената поседувала и порнографски материјал, односно фотографии на кои е забележано злоставување на деца.
Хедер и Џејмс поради ова гнасно злосторство можат да бидат осудени на 15 години затвор, а во најлош случај и на доживотна робија без можност за помилување.
-Се надевам дека Хедер на суд ќе каже дека била присилена да ги силува тие деца и дека на тоа ја наговорило нејзиното момче. Исто така мора да покаже искрено каење, рече адвокатот на Хедер.
Злосторствата на оваа двојка се откриени во 2013 година, а во нивната куќа се пронајдени експлицитните фотографии од децата.

Жената поседувала и порнографски материјал, односно фотографии на кои е забележано злоставување на деца.
Хедер и Џ

Пронајдете не на следниве мрежи: