Видео: СИТЕ И СЕ СМЕАТ: Тејлор Свифт „пушти гулаб“ на сцената!

Loading...

На доделувањето на MTV наградите Тејлор Свифт беше во центарот на вниманието бидејќи додека го претставуваше својот нов албум „пушти гулаб“!Веднаш по инцидентот во директниот пренос социјалните мрежи се вжештија од смеење на сметка на пејачката.
На крајот се огласи и MTV со тврдењето дека звукот кој се слушнал бил изолиран во микрофонот на продукцијата, како и дека не постои можност микрофоните кои го покривале настапот да соберат таков амбиентален звук.
Погледнете го видеото.Веднаш по инцидентот во директниот пренос социјалните мрежи се вжештија од смеење на сметка на пејачката.
На крајот се огласи и MTV со тврд

loading...
Loading...