Видео: Слушнете ја новата песна на Даниел во соработка со „Токсиколози“

Loading...

Првата песна која им ја понудија „Токсиколози“ во новата година на своите фанови е „Памук“ во соработката со новото македонско „музичко чудо“ – стружанецот Даниел Кајмакоски, еден од финалистите на овогодинешниот X Factor.- Песната е со љубовн тематика, светло под кое ретко се појавуваат Токсиколозите, а Даниел го пее рефренот. Музиката е на Стефан Карапетров, а песната е обработена од Марко Наумовски, велат од „Токсиколози“.
Додаваат дека со Даниел се запознале и почнале да соработуваат уште пред да се дигне фама околу неговото учество на X Factor.
– Тој на ова шоу ја има нашата поддршка, додаваат од групата.
Покрај во оваа песна, Сиги од „Токсиколози“ соработува со Даниел Кајмакоски и како текстописец на неговите нови песни.

Даниел Кајмакоски на 17-ти овој месец имаше успешен настап во Охрид, како гостин на концертот на неговиот ментор во X Factor Жељко Јоксимовиќ. – Песната е со љубовн тематика, светло под кое ретко се појавуваат Токсиколозите, а Даниел го пее рефренот. Музиката е на Стефан Карапетров, а песн

loading...
Loading...