Видео: Слушнете како пее ќерката на Жељко Јоксимовиќ

Loading...

Ќерката на Жељко Јоксимовиќ – Мина Јоксимовиќ е нова ѕвезда на српската сцена. Ќерката на познатиот пејач и кантавтор Жељко Јоксимовиќ, Мина ја изненади но и воодушеви јавноста со објавувањето на своите провокативни фотографии на Фејсбук.оваа девојка сега има 19 години и е самоуверена, атрактивна девојка, која нема проблем своите женски атрибути да ги покаже пред јавноста.
Жељко и Мина уште во 2009 година снимиле дует, а колку госпоѓица Јоксимовиќ е талентирана за музика слушнете во видеото кое следи:

 Ќерката на познатиот пејач и кантавтор Жељко Јоксимовиќ, Мина ја изненади но и воодушеви јавноста со објавувањето на своите провокативни фото

loading...
Loading...